Köpvillkor

Gäller för köp i webshop.

Allmänna villkor

Open Arms AB reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet. Open Arms AB reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger heller ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende, p.g.a. datorinställningar osv. Open Arms AB förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel. Alla försök till bedrägeri polisanmäls. Open Arms AB förbehåller sig rätten att häva ett köp vid misstanke om bedrägeri. I alla priser ingår moms med 25 procent. Alla våra produkter säljs styckvis om inte annat anges.

Eftertryck och kopiering av texter och bilder är förbjudet.

Åldersgräns

Är du under 18 år så måste du ha målsmans medgivande för att få beställa hos oss.

Betalsätt

Du kan betala med kort, faktura och postförskott (i vår studio).

Kortbetalning

Du kan betala med Visa och Mastercard. Välj kortbetalning i kassan, då kommer du vidare till Klarnas betalfönster där du säkert kan utföra din betalning.

Klarna faktura

Väljer du alternativet faktura så får du hem varan innan du betalar för den! Mer information hittar du på www.klarna.com.

Postförskott (Endast för studiokunder)

När du betalar mot postförskott tillkommer postens avgifter om 94:-.
Paket-avin kommer via SMS eller mail så var noga med att kontrollera ditt telefonnummer och din mail innan du skickar din beställning.

Frakt

Vi erbjuder två fraktsätt.

  • Varubrev (ej spårbart) 49 kr
  • Varubrev rekommenderat (spårbart) 99 kr
  • Fri frakt vid order över 2000 kr.

I dagsläget skickar vi endast inom Sverige.

Ej utlösta försändelser

För alla försändelser som inte löses ut förbehåller Open Arms AB sig rätten att debitera kunden kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad, för närvarande 150 kr.

Returer

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan.

Våra piercingsmycken kan levereras i en förseglad påse (plombering). Uppge i kassan om du vill ha dina varor plomberade. Av hygieniska skäl måste påsen vara obruten vid retur annars godkänner vi inte din retur eller byte. Detta är en garanti för att alla ska få ett oanvänt smycke men även av hygieniska skäl.

När en vara returneras till oss så får du som kund bekosta returfrakten. Returnerade produkter ska skickas tillbaka i ett vadderat kuvert (liknande det varorna kom i) eller i en kartong. Vid retur eller byte av vara är det du som kund som står för fraktkostnaderna och ansvarar för att varorna kommer tillbaka till oss. 

När vi fått tillbaka varan och godkänt returen skickar vi den vara du önskar i stället, eller så får du en återbetalning via Klarna.

Skicka retur/byte till
Open Arms AB ,
Drottninggatan 1B
75310 Uppsala.

Glöm inte att skicka med information om vad du vill att vi gör – en retur eller ett byte, ditt fakturanummer och telefonnummer.
Vi har ingen returrätt på REA, specialbeställningar eller outletvaror.

Reklamation av vara

Om vi skickat fel vara till dig eller om det är t.ex. fel storlek, färg etc. kan du reklamera varan. Kontakta oss innan du skickar tillbaka varan, beskriv vad som är fel och bifoga gärna bild. Vid reklamation står vi för returfrakten. Produkter ska skickas tillbaka i ett vadderat kuvert, (liknande det varorna kom i) eller kartong. Skicka reklamationen till Open Arms AB , Drottninggatan 1B 75310 Uppsala. Glöm inte att skicka med information om vad som är fel, fakturanummer och telefonnummer. Open Arms AB följer Konsumentverkets rekommendationer. Mer om vad som gäller kan du läsa på: www.konsumentverket.se.

Transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, kontakta oss snarast via mail info@lyxpiercing.se

Leveranssäkerhet

Open Arms AB skickar alltid en orderbekräftelse till mailen du angivit innan vi skickar varorna till dig.

Leveranstid

Vi skickar oftast dina varor samma dag eller dagen efter du beställt dem. Leveranstiden blir 2-3 vardagar. Om en vara skulle ta slut i lager så informerar vi om detta.
Leveranstiden kan variera vid specialbeställningar eller beställningsvaror.

Säkerhet

I samband med din registrering och beställning godkänner du enligt lag att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. Open Arms AB skyddar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen.

Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att få uppgifterna rättade eller raderade. Det gör du via mail till info@lyxpiercing.se

Open Arms AB använder krypterad dataöverföring. Betalning- och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. Observera att du måste ha målsmans tillstånd för att handla på Open Arms om du är under 18 år.

Force Majeure

Vid händelse av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighetsåtgärd, strejk, lockout, blockad, pandemi, naturkatastrof eller liknande händelse, kommer Open Arms AB att kunna tillämpa sig av force majeure.

Detta betyder att detta avtal inte behöver uppfyllas fullt ut. Om detta nu skulle inträffa kommer vi att försöka underrätta kunden om detta. Vid eventuell tvist följer vi naturligtvis Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Lagval

Open Arms följer Konsumentverkets rekommendationer, se http://www.konsumentverket.se/

Företagsuppgifter

Open Arms AB
Uppsala Piercing Studio
Drottninggatan 1, 753 10 Uppsala

Organisationsnummer: 559056-4034

info@lyxpiercing.se
018 – 69 26 69